Borrelplanken:

Onze borrelplanken gaan in een bad met natuurlijke olie.

Daar blijven ze even in liggen zodat de olie goed in kan trekken. Daarna hangen we de planken op om te drogen.

Goed om te weten dat deze olie glutenvrij is.

Na gebruik van de borrelplank niet in de vaatwasser maar afnemen met een vochtig doekje.

Tip:

Om u plank in top conditie te houden raden wij u aan om ieder half jaar hem opnieuw in de olie te zetten.

 

Siliconen producten:

VEILIGHEID
De siliconen producten zijn gemaakt van siliconen, een veilig, duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat 100% FDA goedgekeurd is. Ze zijn BPA-, weekmakers-, lood- en PVC-vrij waardoor ze een natuurlijk en veilig bijt speelgoed voor je kleintje zijn.
De siliconen kralen zijn zacht, veilig en niet-giftig voor je baby. Ze zijn zowel erg geschikt om op te kauwen, zijn heel licht in gewicht en gemakkelijk te grijpen voor kleine handen.
Let op! Laat je kind nooit achter zonder toezicht. Controleer altijd of alle onderdelen nog goed vast zitten, er geen schade is of slijtage zowel voor als na gebruik. Natuurlijk geld voor alle artikelen, als ze beschadigd raken of slijtage vertonen dienen ze vervangen te worden en kan uw kleintje er niet meer mee spelen.


WATERBESTENDIGHEID
Sommige van onze producten bevatten metalen onderdelen (Speenkoord clips, sleutelhanger slotjes, die vatbaar zijn voor vocht. We gebruiken RVS materiaal, maar dit wil echter zeggen dat ze heel onderhoudsarm zijn, niet 100% roestvrij.
We raden dan ook ten stelligste aan om deze niet in contact te brengen met vocht om roestvorming zoveel mogelijk te voorkomen.


ONDERHOUD
Siliconen producten zijn erg gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken. Het is aangeraden om siliconen producten gelijk na gebruik schoon te maken. Door siliconen producten gelijk na gebruik in lauw water te leggen met een paar druppels citroensap. Even afspoelen en laten opdrogen in de lucht, en het product is weer schoon.